Välkommen till din länsklubb

Norra Älvsborgs Kennelklubb är en länsklubb inom Svenska Kennelklubben (SKK). Genom ditt medlemskap stödjer du SKK-organisationens arbete för att skapa bästa möjliga förutsättningar för hunden, hundägaren och hundägandet. Som medlem får du förutom tidningen Hundsport (10 nr per år), tillgång till en mängd aktiviteter, utställningar, kurser och mycket annat.

Förmåner

Du har också rabatt på böcker och presentartiklar, entréavgifter vid SKK:s utställningar samt olika medlemsförmåner för vidare info www.skk.se

Hundfrågor

Du har tillgång till fri rådgivning i alla hundfrågor genom SKK:s Informationsavdelning. Självklart är du också välkommen att ringa någon av oss i styrelsen eller skicka e-post.

 

Hemsidan

Här på hemsidan presenterar vi oss och våra aktiviteter. Vi har som målsättning att uppdatera ofta så vi på det sättet kan skapa ett aktuellt media för medlemmarna. Självklart kan du som medlem vara med och påverka innehållet på hemsidan. Hör gärna av dig med synpunkter!

Vill du vara med på våra aktiviteter?

Så här blir du medlem i NÄKK: Gör en medlemsanmälan via internet på Svenska Kennelklubbens hemsidan, eller klicka på denna länk. Du blir automatiskt medlem i länsklubben. Vill man bli familjemedlem eller utlandsmedlem kan man istället kontakta SKK via telefon (08-795 30 50) eller mejla till medlem@skk.se så registrerar de medlemskapet och skickar ut en avi.

Europeisk Domarguide

Det vi i Sverige har kallat "Nordisk Domarguide" existerar inte längre. I stället har NKK tagit fram en söktjänst för en europeisk domarguide - "European Judge directory". I denna finns än så länge endast de nordiska exteriördomarna, men tanken är att de olika europeiska länderna i framtiden lägger in även sina exteriördomare i den, vilket kommer att bli en jättefin service till alla arrangörer av utställningar.
Adressen är www.fci-judge.org

NKK har gjort en manual på norska som du kan läsa här

Tillbaka till Index